Διαμονή


Landmark Hotel – 5*

Γενικές Πληροφορίες

 

Το Landmark Hotel Nicosia, Cyprus είναι το μοναδικό ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη Λευκωσία και βρίσκεται σε λειτουργία 40 χρόνων.

Μόλις 35 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας, 1 ώρα και 35 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πάφου και μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης, τις εμπορικές και ψυχαγωγικές περιοχές. Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία δίπλα σε επιχειρηματική περιοχή.

Rates

Single Room €115
Double Room €138
Half Double Room €69

Centrum Hotel – 3*

Γενικές Πληροφορίες

Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα παραδοσιακό κυπριακό ζεστό καλωσόρισμα και, χάρη στην οικεία και φιλική του ατμόσφαιρα, μοιάζει πολύ με τη διαμονή με καλούς φίλους. Ανεπίσημα στο στυλ, το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο προσφέρει τα υψηλότερα πρότυπα άνεσης και καθαριότητας, καθώς και ένα ευρύχωρο και άνετο λόμπι.

Το κέντρο της Λευκωσίας βρίσκεται σε κεντρική θέση στην ιστορική πλατεία Ελευθερίας, κοντά στο Δημοτικό Μέγαρο, το κεντρικό ταχυδρομείο και τις μεγάλες τράπεζες. Το ξενοδοχείο Centrum απέχει λίγα μόνο βήματα από μουσεία, γκαλερί τέχνης και άλλα πολιτιστικά κέντρα, κάνοντας να αποτελεί την ιδανική βάση για να επισκεφθείτε τα βασικά αξιοθέατα αυτής της ιστορικής πόλης. Είναι ένα ιδανικό ξενοδοχείο, γιατί μπορεί εύκολα να επισκεφθείς τις πιο σημαντικές και ελκυστικές τοποθεσίες της πόλης.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας απέχει 45χλμ. Και το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πάφου βρίσκεται στα δυτικά και απέχει 145χλμ.

Rates

Single Room €69
Double Room €78
Half Double Room €39

Semeli Hotel – 3*

Γενικές Πληροφορίες

Το νεόκτιστο (2011) Semeli ξενοδοχείο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για ταξιδιώτες αναψυχής. Το όνομα Semeli προέρχεται από την αρχαία ελληνική μυθολογία και πίσω από αυτό έρχεται μια ιστορία θεών, πάθους και αγάπης.

Το Semeli Hotel απέχει μόλις 45χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας, 145χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πάφου και βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία μόλις λίγα λεπτά μακριά από όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της Λευκωσίας.

Υπηρεσίες ξενοδοχείου: 24ωρη ρεσεψιόν, πολύγλωσσο προσωπικό,  υπηρεσία πλυντηρίου, υπηρεσία δωματίου, δωρεάν πάρκινγκ, αποθήκη αποσκευών, διαδίκτυο.

Rates

Single Room €75
Double Room €92
Half Double Room €46
  • Οι πιο πάνω τιμές είναι ανά νύχτα και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Επίσης, περιλαμβάνουν πρόγευμα.
  • *Half Double room Μπορεί να επιλεχθεί από συμμετέχοντες που θέλουν να μοιραστούν το δωμάτιο με συνάδελφο τους. Είναι ευθύνη του συμμετέχοντα η εξεύρεση του ατόμου που θα μοιραστεί το δωμάτιο.
  • Σε περίπτωση που θα χρειαστεί να επεκτείνετε την περίοδο διαμονής σας πέρα από τις διαθέσιμες ημερομηνίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@easyconferences.eu

Δρομολόγια προς το τόπο συναντήσεως (Πανεπιστήμιο Κύπρου)

Από τα ξενοδοχεία Landmark και Semeli πηγαίνετε με τα πόδια στην στάση που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ για να πάρετε το λεωφορείο με αριθμό 150 και να φτάσετε στον προορισμό σας – Πανεπιστήμιο Κύπρου. Στην αντίθετη κατεύθυνση μπορείτε φτάσετε στην τελευταία στάση που είναι η Πλατεία Σολωμου.