ΟργανωτέςΥποστηρικτές
Μέγας ΧορηγόςΧορηγοί

Χορηγοί

Gold

Silver


Ανακοίνωση Poster Presentation

Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα της Κύπρου

Θέμα: Διοργάνωση Συνεδρίου στα πλαίσια της SAVENERGY 2017
Ευκαιρία παρουσίασης ερευνητικών εργασιών φοιτητών

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), επιθυμεί φέτος να εισαγάγει μία νέα πρωτοβουλία στα πλαίσια της δωδέκατούς επιτυχημένης διοργάνωσης της έκθεσης SAVENERGY, που αφορά τις τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εξοικονόμησης ενέργειας. Η νέα πρωτοβουλία αφορά την παράλληλη διοργάνωση Συνεδρίου που θα απευθύνεται στον τεχνικό κόσμο ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή της έκθεσης SAVENERGY.

Φέτος, η έκθεση προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί μεταξύ 12-14 Μαΐου 2017 και οι εργασίες του Συνεδρίου στις 13 Μαΐου 2017, κατά τις πρωινές ώρες. Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών του χώρου, μηχανικών μελετητών και συμβούλων για τα τρέχοντα ζητήματα και εξελίξεις που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η ΟΕΒ, μέσω της διοργάνωσης του Συνεδρίου, επιθυμεί επίσης να δώσει παράλληλα την ευκαιρία σε κύπριους ερευνητές (φοιτητές, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες ή μεταδιδακτορικούς), να προβάλουν τα αποτελέσματα των ερευνητικών εργασιών τους και να υπάρξει αλληλεπίδραση με τον επιχειρηματικό κόσμο. Θα υπάρχουν διαθέσιμοι πίνακες διαστάσεων 1,30Χ1,30 μ, σε ειδικό χώρο, ώστε οι φοιτητές να φέρουν μαζί τους και να αναρτήσουν παρουσίαση poster των εργασιών τους. Ως εκ τούτου, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου και των διαλειμμάτων οι σύνεδροι, θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις αναρτήσεις των εργασιών κυπρίων ερευνητών. Σημειώνεται ότι η συμμετοχή και η προβολή των εργασιών των ερευνητών είναι δωρεάν.

Παρακαλούμε όπως διανείμετε την πρόσκληση αυτή σε πιθανούς ενδιαφερόμενους. Θα αναμένουμε τις δηλώσεις συμμετοχής των ερευνητών μέχρι τις 28 Απριλίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ανθή Χαραλάμπους, Προϊστάμενη Υπηρεσίας Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΟΕΒ, τηλ. 22665102, ext. 204 ή acharalambous@oeb.org.cy.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ανακοίνωση και την φόρμα εγγραφής για το Poster Presentation από τον πιο κάτω σύνδεσμο

Poster Presentation

Easy Conferences Ltd. - Easy CRS